Saturday, 2024-05-18, 6:08 PM
Muzica9
Welcome Guest | RSS
Ads
Site menu
Select Language
Banner Exchange
Tags
Statistics
PageRank Checking Icon
Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2010 » September » 08
Rihanna poate respira usurata: a terminat de inregistrat noul sau album, noteaza omgmusic.com. 

Un prim single de pe acest album, intitulat "Only Girl (In The World)" si produs de StarGate, va avea premiera azi la un post de radio din SUA.

Despre noul album, Rihanna spune ca va contine numai piese bune de care fanii se vor indragosti imediat.

"Nu vreau sa merg inapoi si sa realizez un nou "Good Gil Gone Bad” (n.r- albumul gratie caruia Rihanna a devenit populara in intreaga lume). Mi-am dorit sa fac un nou pas in evolutia Rihannei si este perfect pentru noi”, a declarat vedeta din Barbados.

Noul disc Rihanna, al carui titlu este deocamdata secret, va putea fi achizitionat incepand cu 2 noiembrie 2010.

Rihanna a oferit detalii si despre noul sau parfum. Acesta se numeste  "Reb’L Fleur”, facandu-se aluzie la expresia "rebelle fleur”, pe care cantareata o are tatuata pe gat.
Views: 932 | Added by: mgt | Date: 2010-09-08 | Comments (0)

Trupa Vunk a petrecut saptamana trecuta cateva ore in cabinetul de muzica al liceului Al. Vlahuta, din Bucuresti si nu pentru a da niste corigente, ci pentru o super sedinta foto.

In urma shooting-ului se va alege imaginea care va fi folosita drept coperta viitorului album Vunk, numit "Ca pe vremuri”. Sedinta foto a fost realizata de Edward Aninaru.

"Am avut emotii foarte mari, pentru ca in aceeasi clasa in care am facut pozele, am pus prima data mana pe o chitara. Si tot acolo, in clasa a 3-a, l-am cunoscut pe Nicu, bateristul trupei, impreuna cu care am infiintat grupul scolii si, cativa ani mai tarziu, formatia noastra. Sper ca nu s-au suparat profesorii de la colegiul Alexandru Vlahuta pe noi, pentru ca elevii veniti la examenele de corigente s-au adunat la usa noastra sa vada ce facem si s-a dat peste cap complet orarul examenelor. Dar, trecand peste toate astea, am vazut aici o scoala peste asteptarile noastre, o scoala ca afara."  a declarat Cornel Ilie, solistul grupului.

Albumul "Ca pe vremuri" va avea parte si de un turneu de promovare national, ce va incepe pe 7 octombrie 2010 si va cuprinde 12 orase. Baietii de la Vunk pot fi vazuti in aceasta saptamana in Bucuresti, trupa urmand sa sustina un concert miercuri, 8 septembrie, in club A.

Foto: Edward Aninaru
Views: 806 | Added by: mgt | Date: 2010-09-08 | Comments (0)

Eric Schmidt, director executiv Google, a anunţat azi că platforma de televiziune Google TV se va lansa la nivel global anul viitor.
Potrivit lui Schmidt, citat de AFP, Google TV ar trebui să fie lansat chiar în toamna aceasta în SUA şi mai târziu la nivel global, "fără îndoială" în 2011.

Google TV permite telespectatorilor să acceseze internetul pe ecranele TV, de exemplu, să descarce filme sau să vadă fotografii.

Pentru lansarea acestei platforme, Google a colaborat cu Sony şi Logitech.

Declaraţia lui Schmidt a fost făcută în cadrul IFA, expoziţia mondială de electronice şi electrocasnice găzduită de capitala Germaniei.
Views: 887 | Added by: mgt | Date: 2010-09-08 | Comments (0)

Este declaratia soc a unuia dintre cei mai cunoscuti hackeri din toate timpurile, scotianul de 48 de ani, Gary McKinnon. In prezent, McKinnon este judecat pentru spargerea codurilor de securitate ale Pentagonului si ale NASA intre anii 2001-2002, insa autorul acestei fapte este de cu totul alta parere. El sustine ca SUA vrea sa faca din el un exemplu pentru oricine ar mai divulga secretele guvernului american cu privire la existenta vietii extraterestre. Scotianul sustine ca a patruns in bazele de date ale celor doua organizatii in incercarea de a gasi dovezi cu privire la existenta extraterestrilor. In schimb, sustine acesta, a gasit mult mai mult decat se astepta. McKinnon a declarat in fata judecatorilor si a presei ca a gasit dovezi ale tehnologiilor de origine extraterestra, a existentei energiei capabile sa stopeze procesul de incalzire globala, ale dispozitivelor antigravitationale si, peste toate, a existentei unei adevarate flote stelare, capabile sa strabata distante uriase prin spatiul cosmic. In mod bizar, niciun reprezentant al acuzarii nu a negat spusele lui McKinnon. Ceea ce isi doresc, insa, autoritatile americane este ca scotianul sa fie extradat si sa primeasca o pedeapsa maxima de 60 de ani intr-o inchisoare de maxima securitate din SUA. In prezent, Mckinnon s-a adresat Curtii Europene pentru Drepturile Omului si autoritatilor britanice pentru a refuza extradarea. Mai mult, Partidul Conservator Britanic a si demarat un proiect prin care cazul scotianului ... Read more »
Views: 675 | Added by: mgt | Date: 2010-09-08 | Comments (0)

Ads
Calendar
«  September 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Entries archive
Parteneri