Saturday, 2024-05-18, 6:01 PM
Muzica9
Welcome Guest | RSS
Ads
Site menu
Select Language
Banner Exchange
Tags
Statistics
PageRank Checking Icon
Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2010 » September » 03
Piesa "Endless Summer Nights”, interpretata de Richard Marx, a fost declarata una dintre cele mai bune melodii de vara, potrivit unui top alcatuit recent de Billboard Charts.

Melodia lui Marx ocupa pozitia a 5-a in clasamentul ce reuneste treizeci dintre cele mai cunoscute piese de vara lansate de-a lungul timpului, in fruntea listei aflandu-se "Summer In The City”, lansata de The Lovin' Spoonful in 1966.

Acordurile celor mai cunoscute piese Richard Marx vor putea fi ascultate toamna aceasta, live, si la Bucuresti, artistul urmand sa sustina un concert pe 1 noiembrie la Sala Palatului.

Biletele pentru concertul Richard Marx de la Bucuresti sunt disponibile online, pe myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, la urmatoarele categorii de preturi: 90, 120, 160, 200 si 250 de lei.

Videoclip Richard Marx - "Endless Summer Nights"

... Read more »
Views: 692 | Added by: mgt | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Herbie Hancock, unul dintre cele mai reprezentative nume ale jazz-ului modern international, va concerta pentru prima data in Romania. Concertul va avea loc pe 29 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti, anunta organizatorii evenimentului.

Bucurandu-se de succesul unei cariere de peste cinci decenii, Herbie Hancock este unul dintre numele de referinta ale industriei muzicale, un artist complet ce a adus contributii majore muzicii, influentand in mod determinant genuri precum jazz-ul electronic, muzica acustica sau R&B-ul.

Portofoliul artistului este impresionant: 50 de albume proprii, peste 20 de milioane de discuri vandute in intreaga lume, 12 premii Grammy, un premiu Oscar si numeroase colaborari de succes alaturi de nume celebre precum Miles Davis, Joni Mitchell, Stevie Wonder, Sting, Annie Lennox, Christina Aguilera, Carlos Santana, Norah Jones sau Leonard Cohen.

Biletele pentru concertul lui Herbie Hancock s-au pus deja in vanzare pe myticket.ro si in  reteaua magazinelor Diverta.  Exista cinci categorii de bilete: 80, 120, 160, 200, 240 lei ... Read more »

Views: 704 | Added by: mgt | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Lady Gaga a prezentat fanilor sai o noua piesa, pe care a botezat-o "Living on the Radio”. Melodia a fost cantata pentru prima oara ieri seara in cadrul unui concert sustinut in St. Paul, Minesotta.

Este vorba despre o balada despre care nu se stie daca va fi inclusa pe noul album al cantaretei.

Cel de-al doilea disc Lady Gaga este deja inregistrat, artista intentionand sa-l lanseze la inceputul lui 2011.

Tot in 2011 sunt sanse sa avem parte de un turneu incendiar in formula Madonna plus Lady Gaga. Se pare ca Madonna isi doreste cu orice pret ca toate concertele pe care si le-a programat pentru anul viitor sa fie deschise de Lady Gaga. Ramane insa de vazut daca visul Madonnei va deveni realitate.

Lady Gaga - "Living on the Radio" (live)

... Read more »
Views: 710 | Added by: mgt | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Gino Manzotti si Maxx, doi dintre membrii grupului DJ Project, au fost batuti sambata seara de sase jandarmi, imediat dupa terminarea concertului pe care l-au sustinut la Chitila, scrie editia electronica a ziarului Ring.

„Au terminat concertul, iar Gino si Maxx au vrut sa plece cu masina in care se aflau sculele. Giulia se afla in alta masina. Portarul cred ca era putin beat si nu voia sa-i lase sa plece. Atunci au venit vreo sase jandarmi si au inceput sa le aplice o «corectie» fizica lui Gino si lui Maxx. Ei n-au facut nimic. Nu mi se pare normal ca un jandarm sa bata un om neinarmat, cand, de fapt, ar trebuie sa protejeze. Cred ca jandarmii se plictiseau si aveau chef sa bata pe cineva”, a declarat impresarul trupei, Emil Burloi.

Impresarul a mai povestit ca deocamdata membrii trupei nu au depus o plangere la politie, din cauza lipsei de timp: „N-au facut nicio reclamatie pentru ca a doua zi aveau concert la Oradea. Nu aveau timp sa stea pe la politie, apoi sa mearga sa-si scoata certificat medico-legal. Gino are o lovitura la cap, una la brat, iar ranile sunt destul de vizibile. A mers asa, cu vanataile, la concert”.
Views: 844 | Added by: mgt | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Formatia Timpuri Noi s-a dizolvat in urma cu cateva zile. Potrivit unei surse apropiate trupei, motivul ar fi neintelegerile de natura financiara intre membrii grupului.

Deocamdata, trupa nu a transmis vreun comunicat oficial referitor la acest subiect. Nici site-ul oficial al trupei nu ne poate oferi detalii suplimentare, el fiind in acest moment nefunctional.

Grupul Timpuri Noi a luat fiinta in 1981. Pana in 1991 Timpuri Noi a fost o trupa underground, fapt datorat genului muzical practicat (new wave) si versurilor cantecelor, de multe ori cu o tenta subversiva.

Incepand cu anii ’90 formatia s-a reinventat,  adoptand un melanj de stiluri: rock alternativ, punk, metal, funk etc.

In perioada 1994-1997, Timpuri Noi era una dintre cele mai iubite trupe din Romania. Grupul a reusit sa cucereasca mii de fani cu piese precum "Adeline”, "Stere”, "Vecina”, "Luca”.

In 2001, grupul se scindeaza, solistul Adrian "Artanu” Plesca formand proiectul Partizan, alaturi de care a lansat doua albume, in vreme ce chitaristul Dan Iliescu a infiintat trupa Zidd.

In 2004, Timpuri Noi reapare in peisajul rock romanesc. Cinci ani mai tarziu, grupul trece prin grele incercari, dupa plecarea lui A ... Read more »
Views: 765 | Added by: mgt | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Trupa moldoveneasca Zdob si Zdub a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Targu Mures, ca lucreaza la un nou album, programat sa apara de Craciun.

Discul va fi inregistrat in Germania, membrii trupei urmand sa utilizeze mult mai multe instrumente decat pana acum.  

"E diferit, e ceva nou pentru noi. Nu stim in ce directie or sa fie piesele, dar cred ca nu vor fi pop music cu dance club. Nici hardcore (moldovenesc). Am folosit pian, backing vocal, viori, fanfare, organe. E mai melodic pentru noi, ceva nou, creat special pentru fani. Inca nu are denumire”, au declarat cei de la Zdob si Zdub.

Materialul va contine doar trei piese in limba romana, restul melodiilor urmand sa fie inregistrate in engleza. Noul album Zdob si Zdub va fi disponibil in doua variante: pentru Romania si, respectiv, pentru restul Europei.
Views: 682 | Added by: mgt | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Michael Jackson ar putea fi deshumat in urma solicitarii avocatilor doctorului Conrad Murray,  acuzat de omor involuntar, scrie thesun.co.uk.

In urma unor noi teste medicale, avocatii vor sa dovedeasca faptul ca Michael a murit din cauza altor medicamente, altele decat cele administrate de Conrad Murray. Ipoteza ar fi ca organismul lui Michael Jackson a cedat, fiind slabit dupa ani de abuzuri de injectii si pastile.

Ed Chernoff, unul dintre avocatii lui Conrad Murray, a obtinut deja o prima victorie, primind aprobarea de a se efectua noi teste pe tesuturile congelate, care au fost prelevate din corpul cantaretului.

Saptamana trecuta, Curtea Superioara din Los a decis ca audierile preliminare in procesul Michael Jackson vor incepe pe data de 4 ianuarie 2011. In urma acestor audieri se va stabili daca medicul Conrad Murray va putea fi judecat pentru moartea
Views: 721 | Added by: mgt | Date: 2010-09-03 | Comments (1)

Formatiile romanesti Luna Amara si Coma vor concerta in deschiderea show-ului pe care Ozzy Osbourne il va sustine pe 2 octombrie, la Zone Arena din Bucuresti.

Pentru concertul lui Ozzy Osbourne sunt disponibile urmatoarele tipuri de bilete: 150 de lei (Normal Circle), 250 de lei (Golden Circle) si 500 de lei (VIP).  Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim.

Concertul face parte din turneul mondial de promovare a discului "Scream”, material lansat de rockerul britanic in luna iunie a acestui an.

Epic Records a anuntat saptamana trecuta ca pe 5 octombrie va aparea si o varianta extinsa a albumului, "Scream (Tour Edition)”, un dublu CD, ce va contine sapte piese bonus (melodii nelansate pana acum, precum si inregistrari live).
Views: 648 | Added by: mgt | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Concertul Ozzy Osbourne de la Bucuresti va fi deschis de Luna Amara si Coma

Concertul lui Ozzy Osbourne de la Bucuresti va fi deschis de doua trupe autohtone. Este vorba despre Luna Amara si Coma.

Mihnea Blidariu de la Luna Amara le-a transmis celor ce vor veni la concert: "We don't ask much, we just want you. There!"

Ozzy Osbourne concerteaza pentru prima oara in Romania pe 2 octombrie 2010 la Zone Arena.

Views: 635 | Added by: mgt | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Ads
Calendar
«  September 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Entries archive
Parteneri