Sunday, 2024-05-05, 12:12 PM
Muzica9
Welcome Guest | RSS
Ads
Site menu
Select Language
Banner Exchange
Tags
Statistics
PageRank Checking Icon
Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » Entries archive
Trupa moldoveneasca Zdob si Zdub a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Targu Mures, ca lucreaza la un nou album, programat sa apara de Craciun.

Discul va fi inregistrat in Germania, membrii trupei urmand sa utilizeze mult mai multe instrumente decat pana acum.  

"E diferit, e ceva nou pentru noi. Nu stim in ce directie or sa fie piesele, dar cred ca nu vor fi pop music cu dance club. Nici hardcore (moldovenesc). Am folosit pian, backing vocal, viori, fanfare, organe. E mai melodic pentru noi, ceva nou, creat special pentru fani. Inca nu are denumire”, au declarat cei de la Zdob si Zdub.

Materialul va contine doar trei piese in limba romana, restul melodiilor urmand sa fie inregistrate in engleza. Noul album Zdob si Zdub va fi disponibil in doua variante: pentru Romania si, respectiv, pentru restul Europei.
Views: 678 | Added by: mgt | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Michael Jackson ar putea fi deshumat in urma solicitarii avocatilor doctorului Conrad Murray,  acuzat de omor involuntar, scrie thesun.co.uk.

In urma unor noi teste medicale, avocatii vor sa dovedeasca faptul ca Michael a murit din cauza altor medicamente, altele decat cele administrate de Conrad Murray. Ipoteza ar fi ca organismul lui Michael Jackson a cedat, fiind slabit dupa ani de abuzuri de injectii si pastile.

Ed Chernoff, unul dintre avocatii lui Conrad Murray, a obtinut deja o prima victorie, primind aprobarea de a se efectua noi teste pe tesuturile congelate, care au fost prelevate din corpul cantaretului.

Saptamana trecuta, Curtea Superioara din Los a decis ca audierile preliminare in procesul Michael Jackson vor incepe pe data de 4 ianuarie 2011. In urma acestor audieri se va stabili daca medicul Conrad Murray va putea fi judecat pentru moartea
Views: 717 | Added by: mgt | Date: 2010-09-03 | Comments (1)

Formatiile romanesti Luna Amara si Coma vor concerta in deschiderea show-ului pe care Ozzy Osbourne il va sustine pe 2 octombrie, la Zone Arena din Bucuresti.

Pentru concertul lui Ozzy Osbourne sunt disponibile urmatoarele tipuri de bilete: 150 de lei (Normal Circle), 250 de lei (Golden Circle) si 500 de lei (VIP).  Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim.

Concertul face parte din turneul mondial de promovare a discului "Scream”, material lansat de rockerul britanic in luna iunie a acestui an.

Epic Records a anuntat saptamana trecuta ca pe 5 octombrie va aparea si o varianta extinsa a albumului, "Scream (Tour Edition)”, un dublu CD, ce va contine sapte piese bonus (melodii nelansate pana acum, precum si inregistrari live).
Views: 645 | Added by: mgt | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Concertul Ozzy Osbourne de la Bucuresti va fi deschis de Luna Amara si Coma

Concertul lui Ozzy Osbourne de la Bucuresti va fi deschis de doua trupe autohtone. Este vorba despre Luna Amara si Coma.

Mihnea Blidariu de la Luna Amara le-a transmis celor ce vor veni la concert: "We don't ask much, we just want you. There!"

Ozzy Osbourne concerteaza pentru prima oara in Romania pe 2 octombrie 2010 la Zone Arena.

Views: 632 | Added by: mgt | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Cantaretul si omul de televiziune Horia Brenciu implineste astazi varsta de 38 de ani.

Horia Brenciu a ales sa-si sarbatoreasca ziua de nastere alaturi de fani si de trupa sa HB Orchestra. Artistul va concerta in aceasta seara, de la ora 24.00, in Club Fratelli din Bucuresti.

Horia Brenciu va sustine un recital ce promite sa nu tina pe nimeni jos si, odata cu asta, va filma si un nou videoclip, pentru piesa "Fac ce imi spune inima”.

Brenciu va profita de ocazie pentru a lansa si cel mai nou album al sau, "37”, un disc ce contine 12 piese, clipul piesei "I love you”, prima compozitie a artistului. De asemenea, pe acest album se gaseste si un interviu cu Horia Brenciu si orchestra sa.
Views: 713 | Added by: mgt | Date: 2010-08-28 | Comments (0)

Rockerii de la Iron Maiden au dat lovitura cu "The Final Frontier”, noteaza contactmusic.com.

Noul disc al britanicilor, lansat pe 16 august, este numarul 1 in 21 de tari: Marea Britanie, Austria, Brazilia, Bulgaria, Canada, Chile, Croatia, Cehia, Danemarca, Germania, Franta, Finlanda, Japonia, Mexic, Ungaria, Noua Zeelanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia si Elvetia.

"The Final Frontier" reprezinta primul material discografic al trupei Iron Maiden de la "A Matter of Life and Death" (2006),  aceasta fiind cea mai mare pauza intre doua albume de studio din istoria grupului britanic.

Turneul de promovare a albumului "The Final Frontier" a debutat in iunie, cu o serie de show-uri în America de Nord. Iron Maiden au ajuns pe 15 august si la Cluj-Napoca, unde au sustinut un concert de zile mare in fata a peste 30.000 de fani.
Views: 651 | Added by: mgt | Date: 2010-08-28 | Comments (1)

Cantaretul spaniol Julio Iglesias (66 de ani) s-a casatorit cu iubita sa, fotomodelul olandez Miranda Rijnsburger (44 de ani).

Potrivit contactmusic.com, fericitul eveniment a avut loc marti, 24 august, in orasul Marbella din Spania.

Cei doi si-au unit destinele in cadrul unei ceremonii religioase la care au asistat doar copiii lor si doi martori.

Julio Iglesias si Miranda Rijnsburger formeaza impreuna un cuplu de aproape 20 de ani.

Iglesias a mai fost casatorit o data, cu jurnalista filipineza Isabel Preyslarm, in perioada 1971-1979.  Din prima casatorie Julio are trei copii: Chabeli Iglesias, Julio Iglesias Jr. si Enrique Iglesias.

De asemenea, cantaretul mai are trei fii si doua gemene cu Miranda Rijnsburger.
Views: 643 | Added by: mgt | Date: 2010-08-28 | Comments (0)

Guns N' Roses la Bucuresti: Nu mai sunt bilete la zona VIP Biletele la categoria VIP la concertul Guns N’ Roses de la Bucuresti s-au epuizat.

Organizatorii estimeaza ca si biletele Golden Circle (in fata scenei) se vor termina in scurt timp. In acest moment, mai mult de jumatate din biletele disponibile sunt deja vandute.

Se mai pot achizitiona urmatoarele tipuri de bilete:

Golden Circle - in fata scenei: 191,7 lei
Normal Circle - 127,8 lei.

Biletele sunt disponibile, prin Reteaua Eventim, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, in librariile Humanitas si online pe eventim.ro.

Trupa americana Guns N’ Roses ajunge in premiera  in Romania in cadrul "Chinese Democracy World Tour”,  pe 21 septembrie 2010, la Romexpo.
Views: 688 | Added by: mgt | Date: 2010-08-28 | Comments (0)

« 1 2 3
Ads
Calendar
«  May 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Entries archive
Parteneri