Sunday, 2024-05-05, 4:00 PM
Muzica9
Welcome Guest | RSS
Ads
Site menu
Select Language
Banner Exchange
Tags
Statistics
PageRank Checking Icon
Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » Entries archive
Britney SpearsBrit si-a luat noul costum de baie, in dungulite ros-albe, si a mai iesit la o balaceala in Hawaii, alaturi de iubitul ei Jason.

Britney Spears a avut cu siguranta vacanta ideala, lunga si plina de valuri, in Maui. In costumul de baie, blonda si-a aratat noul corp, bine tonifiat. Celulita pe care i-o tot fotografiau paparazzii s-a dus!

De altfel, nici iubitul Jason Trawick nu pare mai prejos, la 44 de ani, cu un trup lucrat binisor la sala.

Cei doi sunt impreuna de peste un an, iar faptul ca sunt nedespartiti alimenteaza zvonurile ca se pregatesc de nunta.

Britney Spears
Britney Spears
Views: 847 | Added by: mgt | Date: 2010-09-07 | Comments (0)

Anna Wintour, redactorul-sef al celebrei reviste Vogue, a criticat-o pe Lady GaGa pentru comportamentul de diva afisat cu ocazia galei de anul acesta de la Metropolitan Museum Costume Institute, scrie digitalspy.co.uk.

GaGa a fost invitata de Wintour sa cante la gala din mai anul acesta, dar i-a uimit pe organizatori cu comportamentul sau dinaintea show-ului.

Wintour a amintit de incident in cadrul emisiunii Late Night with Jimmy Fallon: "Am invitat-o pe Lady GaGa anul acesta. Vorbea cu Dumnezeu si se ruga in spatele scenei, asteptand ca Dumnezeu sa-i raspunda si sa-i comunice ca era in regula sa urce pe scena”, a spus redactorul de la Vogue.

Aceasta a mai dezvaluit ca organizatorii au avut nevoie de 45 de minute pentru a o convinge pe GaGa sa-si inceapa show-ul. Continuand seria bizareriilor din universul lui GaGa, apropiatii divei au declarat recent ca aceasta vorbeste despre ea la persoana a 3-a.

Unul dintre apropiatii artistei, transexualul Amanda Lepore, care a luat cina cu GaGa si iubitul ei si a spus ca aceasta a intrecut orice limita. "Era foarte amabila si fara pretentii pana cand a inceput sa vorbeasca despre GaGa la persoana a 3-a: Oh, Gaga ar face asta, GaGa ar face aia”, a spus amicul divei.

Prietenii apropiati sunt de parere ca Lady GaGa is ... Read more »
Views: 729 | Added by: mgt | Date: 2010-09-07 | Comments (0)

Katy Perry, al carui nou album Teenage Dream se afla pe primul loc in topul din Marea Britanie, a marturisit ca are o pasiune pentru cantareata Cheryl Cole din trupa Girls Aloud, scrie hollyscoop.com.

Perry s-a intalnit recent cu Cole in cadrul show-ului TV X-Factor, la care au mai participat Simon Cowell si Cheryl Cole, si afirma ca ar deveni lesbiana pentru artista britanica.

"O ador pe Cheryl, este uimitoare. Sunt foarte fericita cu prietenul meu englez, dar daca nu as fi avut o relatie cu el, as fi incercat s-o cuceresc pe Cheryl”, a spus Perry, care se va casatori anul acesta cu actorul britanic Russell Brand.

"Nimeni nu ar trebui sa fie atat de frumos. Stiu ca unii oameni sunt fascinati de putearea lui Simon (Cowell, creatorul emisiunii X-Factor – n.r.), dar daca nu as avea deja o relatie, as vrea sa fac sex cu Cheryl”, a adaugat Katy.
Views: 687 | Added by: mgt | Date: 2010-09-07 | Comments (0)

Desi au intrat in studio pentru a inregistra urmatorul album, cei de la byron au avut recent de lucru si cu camerele de filmat. Motivul? Filmarea unui nou videoclip care a iesit din post-productie si urmeaza sa fie lansat pe 10 septembrie.

Piesa care a fost aleasa este „King of Clowns” ce se gaseste pe albumul „A Kind of Alchemy” lansat in toamna anului trecut. Este o poveste despre un artist si muza lui, prinsi intr-un joc de-a soarecele si pisica in care inspiratia ajunge sa fie platita foarte scump.

Filmarile au avut loc in Bucuresti, locurile alese fiind clubul Fabrica si o inchisoare dezafectata de la marginea orasului. In rolurile principale vor putea fi vazuti actorii Marius Damian (castigator al Marelui Premiu al Galei Tanarului Actor pentru spectacolul „Netotu”) si Madalina Ghitescu (cunoscuta din scurt-metrajul „Marilena de la P7” in regia regretatului Cristian Nemescu). Videoclipul, in regia lui Cristian Georgescu, este produs de Engram Film.

Premiera va avea loc in cadrul concertului unplugged pe care trupa byron il va sustine pe terasa clubului Fabrica vineri, 10 septembrie, incepand cu ora 20:00.

In videografia trupei byron mai intra clipurile „Blow Up My Tears”, „Losing Control” si „Watercolor” precum si DVD-ul unplugged „Acoustic Drama” lansat in 2008. Toamna acestui an va aduce un al treilea album de s ... Read more »
Views: 739 | Added by: mgt | Date: 2010-09-07 | Comments (0)

Suparat de faptul ca au fost adresate blasfemii la adresa Profetului Mahomed, un avocat pakistanez a adresat o petite conform careia doreste condamnarea la moarte a celor trei fondatori Facebook.

Weird Asia News: Insa niciunul dintre cei trei fondatori Facebook nu mai are legatura cu actuala companie care a preluat proiectul lor initial de socializare.

Fox News: Cel putin cinci companii iraniene din capitala Afganistanului finanteaza in secret militantii talibani din provinciile situate in apropiere de Kabul, pentru a ucide militari americani. Potrivit unei investigatii realizate de Sunday Times, surse talibane si din serviciile de informatii afgane afirma ca firmele, infiintate in ultimele sase luni, ofera bani unei retele de trezorieri ai talibanilor, pentru a achita costurile de lupta si bonusuri pentru uciderea inamicilor si distrugerea vehiculelor lor. Conform unui trezorier taliban intervievat de Sunday Times, Iranul plateste bonusuri de 1.000 de dolari pentru uciderea unui soldat american si 6.000 de dolari pentru distrugerea unui vehicul militar american.

Reuters: Un om politic belgian anunta sfarsitul Belgiei Totul a fost spsu in contextul in care tara care detine in prezent presedintia UE este paralizata de disensiunile ireconciliabile intre francofoni si flamanzi. "Sa speram ca nu se va ajunge la acest lucru, pentru ca, in cazul une ... Read more »

Views: 648 | Added by: mgt | Date: 2010-09-07 | Comments (0)

Piesa "Endless Summer Nights”, interpretata de Richard Marx, a fost declarata una dintre cele mai bune melodii de vara, potrivit unui top alcatuit recent de Billboard Charts.

Melodia lui Marx ocupa pozitia a 5-a in clasamentul ce reuneste treizeci dintre cele mai cunoscute piese de vara lansate de-a lungul timpului, in fruntea listei aflandu-se "Summer In The City”, lansata de The Lovin' Spoonful in 1966.

Acordurile celor mai cunoscute piese Richard Marx vor putea fi ascultate toamna aceasta, live, si la Bucuresti, artistul urmand sa sustina un concert pe 1 noiembrie la Sala Palatului.

Biletele pentru concertul Richard Marx de la Bucuresti sunt disponibile online, pe myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, la urmatoarele categorii de preturi: 90, 120, 160, 200 si 250 de lei.

Videoclip Richard Marx - "Endless Summer Nights"

... Read more »
Views: 689 | Added by: mgt | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Herbie Hancock, unul dintre cele mai reprezentative nume ale jazz-ului modern international, va concerta pentru prima data in Romania. Concertul va avea loc pe 29 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti, anunta organizatorii evenimentului.

Bucurandu-se de succesul unei cariere de peste cinci decenii, Herbie Hancock este unul dintre numele de referinta ale industriei muzicale, un artist complet ce a adus contributii majore muzicii, influentand in mod determinant genuri precum jazz-ul electronic, muzica acustica sau R&B-ul.

Portofoliul artistului este impresionant: 50 de albume proprii, peste 20 de milioane de discuri vandute in intreaga lume, 12 premii Grammy, un premiu Oscar si numeroase colaborari de succes alaturi de nume celebre precum Miles Davis, Joni Mitchell, Stevie Wonder, Sting, Annie Lennox, Christina Aguilera, Carlos Santana, Norah Jones sau Leonard Cohen.

Biletele pentru concertul lui Herbie Hancock s-au pus deja in vanzare pe myticket.ro si in  reteaua magazinelor Diverta.  Exista cinci categorii de bilete: 80, 120, 160, 200, 240 lei ... Read more »

Views: 701 | Added by: mgt | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Lady Gaga a prezentat fanilor sai o noua piesa, pe care a botezat-o "Living on the Radio”. Melodia a fost cantata pentru prima oara ieri seara in cadrul unui concert sustinut in St. Paul, Minesotta.

Este vorba despre o balada despre care nu se stie daca va fi inclusa pe noul album al cantaretei.

Cel de-al doilea disc Lady Gaga este deja inregistrat, artista intentionand sa-l lanseze la inceputul lui 2011.

Tot in 2011 sunt sanse sa avem parte de un turneu incendiar in formula Madonna plus Lady Gaga. Se pare ca Madonna isi doreste cu orice pret ca toate concertele pe care si le-a programat pentru anul viitor sa fie deschise de Lady Gaga. Ramane insa de vazut daca visul Madonnei va deveni realitate.

Lady Gaga - "Living on the Radio" (live)

... Read more »
Views: 705 | Added by: mgt | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Gino Manzotti si Maxx, doi dintre membrii grupului DJ Project, au fost batuti sambata seara de sase jandarmi, imediat dupa terminarea concertului pe care l-au sustinut la Chitila, scrie editia electronica a ziarului Ring.

„Au terminat concertul, iar Gino si Maxx au vrut sa plece cu masina in care se aflau sculele. Giulia se afla in alta masina. Portarul cred ca era putin beat si nu voia sa-i lase sa plece. Atunci au venit vreo sase jandarmi si au inceput sa le aplice o «corectie» fizica lui Gino si lui Maxx. Ei n-au facut nimic. Nu mi se pare normal ca un jandarm sa bata un om neinarmat, cand, de fapt, ar trebuie sa protejeze. Cred ca jandarmii se plictiseau si aveau chef sa bata pe cineva”, a declarat impresarul trupei, Emil Burloi.

Impresarul a mai povestit ca deocamdata membrii trupei nu au depus o plangere la politie, din cauza lipsei de timp: „N-au facut nicio reclamatie pentru ca a doua zi aveau concert la Oradea. Nu aveau timp sa stea pe la politie, apoi sa mearga sa-si scoata certificat medico-legal. Gino are o lovitura la cap, una la brat, iar ranile sunt destul de vizibile. A mers asa, cu vanataile, la concert”.
Views: 840 | Added by: mgt | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Formatia Timpuri Noi s-a dizolvat in urma cu cateva zile. Potrivit unei surse apropiate trupei, motivul ar fi neintelegerile de natura financiara intre membrii grupului.

Deocamdata, trupa nu a transmis vreun comunicat oficial referitor la acest subiect. Nici site-ul oficial al trupei nu ne poate oferi detalii suplimentare, el fiind in acest moment nefunctional.

Grupul Timpuri Noi a luat fiinta in 1981. Pana in 1991 Timpuri Noi a fost o trupa underground, fapt datorat genului muzical practicat (new wave) si versurilor cantecelor, de multe ori cu o tenta subversiva.

Incepand cu anii ’90 formatia s-a reinventat,  adoptand un melanj de stiluri: rock alternativ, punk, metal, funk etc.

In perioada 1994-1997, Timpuri Noi era una dintre cele mai iubite trupe din Romania. Grupul a reusit sa cucereasca mii de fani cu piese precum "Adeline”, "Stere”, "Vecina”, "Luca”.

In 2001, grupul se scindeaza, solistul Adrian "Artanu” Plesca formand proiectul Partizan, alaturi de care a lansat doua albume, in vreme ce chitaristul Dan Iliescu a infiintat trupa Zidd.

In 2004, Timpuri Noi reapare in peisajul rock romanesc. Cinci ani mai tarziu, grupul trece prin grele incercari, dupa plecarea lui A ... Read more »
Views: 761 | Added by: mgt | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

« 1 2 3 »
Ads
Calendar
«  May 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Entries archive
Parteneri